Bizi Uzun Süre Tok Tutan Besinler
Bu videoda ziraat mühendisi Süleyman Gönül Kırmaz, bitki kimyası alanında uzman biri olarak, bizi uzun süre tok tutan besinler hakkında bilgi veriyor.. Video, tokluk sağlayan besinlerin kategorilere göre sıralanmasını konu alıyor. Süleyman Gönül Kırmaz, meyveler, kuruyemişler, bitki çayı, baklagiller, sebzeler, kuru meyveler, küçük tohumlar, atıştırmalıklar ve ekmek gibi kategorilerde en tokluk sağlayan besinleri detaylı şekilde anlatıyor. Özellikle avokado, elma, hicazlar, fındık, ceviz, badem, yeşil çay, zencefil, kahve, yeşil mercimek, bezelye, nohut, bamya, kereviz, lahana, kuru bamya, kuru patlıcan, kuru domates, dut, erik kurusu, üzüm kurusu, incir kurusu, gün kurusu kayısı, keten tohumu, haşhaş, susam, leblebi ve iğde gibi besinlerin tokluk sağlama özellikleri açıklanıyor.