En iyi spagetti sosunu yapmak için aşağıdaki malzemeleri ve adımları kullanabilirsiniz: Malzemeler: - 2 yemek kaşığı zeytinyağı - 1 büyük soğan, doğranmış - 3 diş sarımsak, ezilmiş - 800 gram konserve domates - 1 çay kaşığı şeker (isteğe bağlı) - 1 çay kaşığı tuz - 1/2 çay kaşığı taze çekilmiş karabiber - 1 çay kaşığı kuru fesleğen - 1 çay kaşığı kuru kekik - Taze fesleğen yaprakları (süslemek için) Hazırlanışı: 1. Büyük bir tencereye zeytinyağını ekleyin ve orta ateşte ısıtın. 2. Isınan yağa doğranmış soğanları ekleyin ve yumuşayana kadar yaklaşık 5 dakika kavurun. 3. Konserve domatesleri, şekeri, tuzu, karabiberi, kuru fesleğeni ve kekiği ekleyin. 4. Karışımı kaynatın, ardından ateşi düşürün ve sos koyulaşıncaya kadar yaklaşık 30-45 dakika kısık ateşte pişirin. 5. Pişirme işlemi tamamlandığında taze fesleğen yaprakları ile süsleyin. Bu sosu, buzdolabında 3-4 gün veya dondurucuda 2-3 ay süreyle saklayabilirsiniz.