Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Salsa sosun acısını azaltmak için aşağıdaki yöntemler denenebilir:
- Daha fazla domates eklemek 1. Salsa domates bazlıysa, biraz daha doğranmış domates kullanılabilir 1.
- Narenciye, şeker veya bal eklemek 1. Asit ve tatlılık eklemek, baharatlı bir yemeği evcilleştirmenin bilinen yollarındandır 1.
- Salatalık veya avokado katmak 1. Bu malzemeler ısıyı hafifletebilir 1.
- Ananas, şeftali veya kavun kullanmak 1. Tatlı meyveler de orijinal tarifi değiştirebilir 1.
- Ekşi krema eklemek 1. Süt ürünleri, güçlü bir baharat nötrleştiricidir 1.
Ayrıca, baharatlı malzemeler olmadan baştan bir salsa partisi yapılıp, orijinal parti ile birleştirilebilir 1.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: