100 kişilik taş kebabı tarifi bulunamadı. Ancak, taş kebabı yapmak için aşağıdaki malzemeler ve adımlar izlenebilir: Malzemeler: 500 gram kuşbaşı doğranmış dana eti; 1 adet küçük boy kuru soğan; 1 diş sarımsak; 1 tatlı kaşığı domates salçası; 1 tatlı kaşığı biber salçası; 1 yemek kaşığı tereyağı; 1 yemek kaşığı un; 2 yemek kaşığı sıvı yağ; 3 su bardağı sıcak su; Tuz, karabiber, pul biber ve kekik; 2 orta boy patates; 1 havuç. Yapılışı: 1. Kuşbaşı doğranmış dana etini yıkayıp suyunu süzdürün. 2. Tencereye 2 yemek kaşığı sıvı yağ ve eti koyup ocağın üzerine alın. 3. Kaynamaya başlayınca suyunun üzerinde biriken siyah köpükleri alın. 4. Çok harlı olmayan ateşte kendi suyunu çekene kadar pişirin. 5. Suyunu çektikten sonra, 1 yemek kaşığı tereyağı ve unu ilave edin. 6. Bir iki dakika karıştırıp, salçayı, soğanı, sarımsağı ve 3 su bardağı sıcak suyu ekleyin. 7. Et istediğiniz kıvamda yumuşayana kadar pişirin. 8. Tuz, karabiber, pul biber ekleyip karıştırın ve bir iki dakika daha kaynatıp ocaktan alın. 9. Ocaktan aldıktan sonra kekiği ekleyip karıştırın ve dinlendirin. 10. Patates ve havucu kızartıp servis edin. Not: 100 kişilik taş kebabı için malzeme miktarlarını orantılı olarak artırabilirsiniz.