Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Klasik Tatar usulü azu için gerekli malzemeler:
- 500 gr et (dana, kuzu veya at eti) 23;
- 8 patates yumruları 2;
- 2 turşu 2;
- 2 baş soğan 2;
- 3 yemek kaşığı kalın domates salçası 2;
- 3 adet defne yaprağı 2;
- 2 diş sarımsak 2;
- biber 2;
- tuz 2;
- kızartma yağı (bitkisel yağ, gerçek Tatar temellerinde ise ghee kullanılır) 2.
Hafif tarif için gerekli malzemeler:
- 0,5 kg sığır eti 3;
- 0,7 kg patates 3;
- 1 büyük havuç 3;
- 1 büyük salatalık turşusu 3;
- 2 kırmızı domates veya 100 g domates salçası 3;
- 3 diş sarımsak 3;
- 1 bay yaprağı 3;
- 1 çay kaşığı tuz 3.
Domuz eti azu için gerekli malzemeler:
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: