Hindistan cevizli sarma yapmak için gerekli malzemeler: 3 su bardağı süt; 1 yemek kaşığı nişasta; 4 yemek kaşığı un; 1 su bardağından bir parmak eksik şeker; 2,5 yemek kaşığı kakao; 1 vanilya; 1 paket krem şanti; 1 çay bardağı süt; 1 su bardağı Hindistan cevizi; Arasına istenirse muz. Yapılışı: 1. Sütü, nişastayı, unu, kakaoyu ve vanilya şekerini tencereye koyup karıştırın. 2. Ocakta pişirirken diğer tarafta 1 çay bardağı süt ve krem şantiyi çırpın. 3. Borcamın altına Hindistan cevizi serpin, üzerine kakaolu muhallebiyi yayın. 4. Ardından krem şantiyi yayın ve 2 saat buzdolabında dinlendirin. 5. Uzun şeritler kesin, rulo şeklinde sarın ve servis yapın. Alternatif olarak, saray sarması tarifi: 2 poşet krem şanti; 2 su bardağı Hindistan cevizi; 2 su bardağı soğuk süt; 1 su bardağı toz şeker; 1 litre süt; 2 yemek kaşığı kakao; 1,5 su bardağı un; 1 paket vanilya; 1 yemek kaşığı tereyağı (kakaolu muhallebi için); Fındık içi, toz Antep fıstığı (üzeri için). Saray sarması yapımı: 1. Sütü, şekeri, unu ve kakaoyu tencereye alıp karıştırın. 2. Ocakta muhallebi kıvamına gelene kadar pişirin, tereyağı ve vanilyayı ekleyin. 3. Soğuyan muhallebiyi hindistan cevizinin üzerine yayın. 4. Krem şantiyi hazırlayıp üzerine sürün ve buzdolabında dinlendirin. 5. Dilimleyip rulo şeklinde sarın, üzerine fındık ve Antep fıstığı serpin.