Vietnam usulü noodle yapmak için gerekli malzemeler: Noodle hamuru için: 150 gram un, 75 gram su, 10 gram maya. Kıymalı sos için: 10 gram ayçiçek yağı, 100 gram dana eti, 20 gram kuru soğan, 50 gram dolmalık yeşil biber, 20 gram taze zencefil, 50 gram acı Meksika biber turşusu, 15 gram kara fasulye sos, 10 gram taze soğan. Yapılışı: 1. Noodle hamuru: Un, su ve mayayı sert bir hamur elde edene kadar yoğurun. 2. Kıymalı sos: Dana etini satır kıyması haline getirin. 3. Servis: Haşlanmış noodle üzerine kıymalı sosu gezdirin, ince kıyılmış taze soğan ekleyin. Alternatif olarak, Pho Bo (sığır etli noodle) tarifi: 3 litre et suyu, 1 soğan, 1 taze zencefil, 3 yıldız anason, 1 tutam karabiber, 3 kakule, 1 çubuk tarçın, 2 yemek kaşığı bal veya şeker, 400 gram pirinç noodle, 300 gram dana biftek, taze otlar, biber, limon, kişniş ve nane yaprakları gibi garnitürler. Soğanı ve zencefili fırında kızartın.