Buradasın
Vietnam usulü noodle nasıl yapılır?
Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Vietnam usulü noodle yapmak için gerekli malzemeler ve adımlar şunlardır:
Malzemeler:
- 6 porsiyon için 1,5 litre et suyu 1
- 400 gram dana eti 1
- 150 gram pirinç eriştesi 1
- 1 havuç 1
- 2 diş sarımsak 1
- 2 yemek kaşığı zencefil 1
- 3 sap yeşil soğan 1
- 1 yemek kaşığı rezene tohumu 1
- 2 acı biber 1
- 50 ml balık sosu 1
- Yarım demet kişniş 1
- Tuz ve karabiber 1
- Kızartma için bitkisel yağ 1
Yapılışı:
- Dana eti ve havucu küp şeklinde kesin, sarımsak, zencefil, yeşil soğan, kişniş ve biberi doğrayın 1.
- Yağda etleri soteleyin 1. Tencereye et suyu eşliğinde rezeneyi ilave edip 25-30 dakika kaynatın 1.
- Ardından havuç, zencefil, sarımsak, balık sosu, biber ve erişteleri ilave edin, 7-8 dakika daha pişirin 1.
- Etleri ve yeşil soğanları ekledikten sonra 6-7 dakika pişirin 1. Kişniş, tuz ve karabiber serpin, ardından servis edin 1.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: