Görele pidesi sanal fırında yapmak için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz: 1. Hamurun Hazırlanması: Yarım paket instant maya, 1 su bardağı ılık süt veya sulu yoğurt, 2 yemek kaşığı sıvı yağ, 1 yemek kaşığı toz şeker ve 1 tatlı kaşığı tuzu bir bardak ılık suya ekleyip karıştırın. 2. Malzemelerin Eklenmesi: Kabaran karışıma süt ve yağı ekleyip, azar azar buğday unu ekleyerek ele yapışmayan yumuşak bir hamur elde edin. 3. Pidenin Şekillendirilmesi: Mayalanan hamurdan portakal büyüklüğünde bezeler yapıp, servis tabağı büyüklüğünde açarak yağlı kağıt serili tepsiye yerleştirin. 4. İç Harcın Hazırlanması: 250 gr beyaz peynir, 1 çay bardağı rendelenmiş kaşar peyniri, 1 yemek kaşığı tereyağı ve 2 adet yumurtayı bir kasede harmanlayın. 5. Pişirme: Hazırladığınız iç harcı hamurun üzerine düzelterek yayın ve 200 dereceye ayarlı fırında pişmeye bırakın. Alternatif olarak, görele pidesi tarifi için şu kaynakları da inceleyebilirsiniz: - divanotelisefascisi.blogspot.com: Bu tarifte kıymalı harç için ekstra malzemeler ve yapım aşamaları detaylı olarak verilmiştir. - pide.gen.tr: Görele pidesinin malzemeleri ve yapım aşamaları hakkında genel bilgiler içermektedir.