Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Yerinde Pide'nin özellikleri şunlardır:
- Malzeme Kalitesi: Pidelerde kullanılan etler, peynirler ve tereyağı gibi malzemeler doğal ve kalitelidir 24.
- Odun Fırınında Pişirme: Pideler, tamamen odun fırınında pişirilerek kıtır bir kıvam elde edilir 12.
- Tam Buğday Unu Kullanımı: Pide hamurunda tam buğday unu kullanılarak sağlıklı ve diyabet dostu pideler yapılır 3.
- Yöresel Lezzetler: Karadeniz'e özgü kuymak, turşu kavurması gibi yöresel lezzetler sunulur 3.
- Donuk Ürün Kullanılmaması: Yerinde Pide, dondurulmuş ürünler yerine günlük üretim yapar ve donuk ürün kullanmaz 2.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: