Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Yerinde Pide'nin bazı özellikleri:
- Geleneksel üretim ve sağlıklı tüketim: Pideler odun fırınında pişer ve donuk ürün kullanılmaz 13. Hamur ve iç malzemelerinde katkı malzemesi bulunmaz 1.
- Yöresel ürünler: Etler Balıkesir, Konya ve Karadeniz bölgesinden, peynir ve tereyağı Trabzon Sürmene'den temin edilir 15. Çay Giresun Tirebolu yöresindendir 1.
- Geniş ürün yelpazesi: Kıymalı, pastırmalı, sebzelı, peynirlı, kavurmalı, açık ve kapalı pide çeşitleri bulunur 3.
- Doğal kahvaltı: Yöresel kahvaltı seçenekleri de mevcuttur 5.
- Müşteri odaklı hizmet: Hafta içi 14.00-17.00 arası, müşteriler kendi iç pidelerini taş fırında pişirebilir 3.
- Samimi atmosfer: İç dekorasyonda yöresel dokunuşlar ve modern bir hava bulunur 5.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: