KitKat krema yapmak için iki farklı tarif önerisi: 1. KitKat Ice Cream Tarifi: - Malzemeler: 1 cup bütün süt, 3/4 cup şeker, 2 yemek kaşığı kakao tozu, 1/4 cup malt süt tozu, bir tutam tuz, 3 yumurta sarısı, 3 ons sütlü çikolata, doğranmış, 1 cup ağır krema, 1 yemek kaşığı vanilya, 3 tam boy KitKat çubuğu. - Yapılışı: 1. Bir tencerede süt, şeker, kakao, malt süt tozu ve tuzu karıştırıp şeker ve kakao eriyene kadar kaynatın. 2. Orta boy bir karıştırma kabında yumurta sarılarını çırpın. 3. Yumurta karışımının yarısına kakao karışımından ekleyip temperleyin. 4. Yumurta karışımını tencereye geri koyun ve koyulaşana kadar ısıtın. 5. Yumurta karışımını ocaktan alıp süzerek ısıya dayanıklı bir kaba dökün. 6. İçine doğranmış çikolata, ağır krema ve vanilyayı ekleyip karıştırın. 7. Plastik wrap ile kapatıp tamamen soğuyana kadar veya gece boyunca buzdolabında bekletin. 8. Dondurma makinesine göre dondurun. 9. Dondurmayı bir kaba alıp içine doğranmış KitKat çubuklarını ekleyin. 10. Dondurma sertleşene kadar tekrar dondurun. 2. KitKat Ice Cream Cake Tarifi: - Malzemeler: 10.2 oz (yaklaşık 290 g) KitKat çubukları, 1 litre vanilya dondurması, 3.5 oz (yaklaşık 100 g) sihirli kabuk çikolata sosu. - Yapılışı: 1. Bir somun tepsisini streç filmle kaplayın. 2. Vanilya dondurmasını oda sıcaklığına gelene kadar bekletin. 3. Tepsinin dibine yüzüstü şekilde dizilmiş KitKat çubuklarını yerleştirin. 4. Dondurmanın yarısını çubukların üzerine yayın. 5. Üzerine tekrar KitKat çubukları yerleştirin ve kalan dondurmayı yayın. 6. En üste tekrar KitKat çubuklarını yerleştirin ve streç filmi kapatıp gece boyunca dondurun. 7. Ertesi gün streç filmin kenarlarından tutarak tepsiden çıkarın ve servis tabağına alın.