Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
KitKat krema yapmak için iki farklı tarif önerisi:
- KitKat Ice Cream Tarifi 1:
- Malzemeler: 1 cup bütün süt, 3/4 cup şeker, 2 yemek kaşığı kakao tozu, 1/4 cup malt süt tozu, bir tutam tuz, 3 yumurta sarısı, 3 ons sütlü çikolata, doğranmış, 1 cup ağır krema, 1 yemek kaşığı vanilya, 3 tam boy KitKat çubuğu 1.
- Yapılışı:
- Bir tencerede süt, şeker, kakao, malt süt tozu ve tuzu karıştırıp şeker ve kakao eriyene kadar kaynatın 1.
- Orta boy bir karıştırma kabında yumurta sarılarını çırpın 1.
- Yumurta karışımının yarısına kakao karışımından ekleyip temperleyin 1.
- Yumurta karışımını tencereye geri koyun ve koyulaşana kadar ısıtın 1.
- Yumurta karışımını ocaktan alıp süzerek ısıya dayanıklı bir kaba dökün 1.
- İçine doğranmış çikolata, ağır krema ve vanilyayı ekleyip karıştırın 1.
- Plastik wrap ile kapatıp tamamen soğuyana kadar veya gece boyunca buzdolabında bekletin 1.
- Dondurma makinesine göre dondurun 1.
- Dondurmayı bir kaba alıp içine doğranmış KitKat çubuklarını ekleyin 1.
- Dondurma sertleşene kadar tekrar dondurun 1.
- KitKat Ice Cream Cake Tarifi 4:
- Malzemeler: 10.2 oz (yaklaşık 290 g) KitKat çubukları, 1 litre vanilya dondurması, 3.5 oz (yaklaşık 100 g) sihirli kabuk çikolata sosu 4.
- Yapılışı:
- Bir somun tepsisini streç filmle kaplayın 4.
- Vanilya dondurmasını oda sıcaklığına gelene kadar bekletin 4.
- Tepsinin dibine yüzüstü şekilde dizilmiş KitKat çubuklarını yerleştirin 4.
- Dondurmanın yarısını çubukların üzerine yayın 4.
- Üzerine tekrar KitKat çubukları yerleştirin ve kalan dondurmayı yayın 4.
- En üste tekrar KitKat çubuklarını yerleştirin ve streç filmi kapatıp gece boyunca dondurun 4.
- Ertesi gün streç filmin kenarlarından tutarak tepsiden çıkarın ve servis tabağına alın 4.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: