MasterChef'te ördek pastilla yapımı için gerekli malzemeler: 1 bütün ördek göğüs eti veya 2 büyük parça göğüs eti; 1 büyük soğan, ince doğranmış; 3 diş sarımsak, ezilmiş; 1 çay kaşığı tarçın; 1 çay kaşığı zencefil tozu; 1 çay kaşığı kimyon; 1 çay kaşığı zerdeçal; 1 çay kaşığı tuz ve karabiber; 1 su bardağı tavuk suyu; 1/2 su bardağı badem, kavrulmuş ve doğranmış; 4 yemek kaşığı tereyağı; 4-5 yaprak filo hamuru veya Fas'a özgü warqa hamuru; 2 çırpılmış yumurta; 1 yemek kaşığı bal (isteğe bağlı); 1/2 su bardağı pudra şekeri ve 1 çay kaşığı tarçın (üzeri için). Yapılışı: 1. Ördeği hazırlama: Ördek göğsünü tuz, karabiber, tarçın, zerdeçal, kimyon ve zencefil ile ovun. 2. Soğan ve sarımsak: Ördek etini tavadan çıkarın, aynı tavada soğan ve sarımsakları kavurun. 3. Etin pişmesi: Kızarttığınız ördeği tekrar tavaya ekleyip kapağı kapalı olarak yaklaşık 1 saat kadar, et iyice yumuşayana kadar pişirin. 4. Harcı hazırlama: Pişmiş eti bir kaseye alın, badem ve balı ekleyin. 5. Filo hamurunu hazırlama: Filo hamuru yapraklarını alın. 6. Fırınlama: Bohçaları yağlanmış fırın tepsisine dizin ve önceden ısıtılmış 180°C fırında, altın rengini alana kadar yaklaşık 20-30 dakika pişirin. 7. Servis: Üzerine pudra şekeri ve tarçın serpip sıcak servis yapın [1