• Buradasın

    Taşak kebapının içine ne konur?

    Yazeka

    Arama sonuçlarına göre oluşturuldu

    Taş kebabının içine konan malzemeler şunlardır:
    • Dana eti: Temel malzemedir, kuşbaşı şeklinde doğranır 24.
    • Soğan: Rendelenmiş veya suyu çıkarılmış olarak kullanılır 13.
    • Salça: Genellikle domates salçası eklenir 34.
    • Kök sebzeler: Patates ve havuç gibi sebzeler de eklenir 34.
    • Baharatlar: Kekik, kimyon, karabiber, pul biber gibi baharatlar kullanılır 23.
    • Süt: Etinin yumuşaması için son aşamada eklenir 24.
    Ayrıca, kebabın yanında sumaklı soğan, közlenmiş biber ve domates, lavaş veya tandır ekmeği de servis edilebilir 1.
    5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: