Amerikan usulü turşu yapımı için gerekli malzemeler ve adımlar şunlardır: Malzemeler: - 400 gram salatalık - 1 orta boy soğan - 300 ml elma sirkesi - 140 gram şeker - 200 ml su - 1/4 çay kaşığı zerdeçal - 1/4 çay kaşığı kereviz - 1/4 çay kaşığı kurutulmuş acı kırmızı biber - 2 yemek kaşığı iri öğütülmüş hardal tohumu Yapılışı: 1. Sirke, su, şeker, zerdeçal, kereviz, acı biber ve hardal tohumlarını kısık ateşte bir tencereye koyun ve 5 dakika kaynatın. 2. Karışımı oda sıcaklığında soğutun. 3. Dilimlenmiş salatalık ve soğanları 500 ml'lik bir kavanoza koyun, soğutulmuş salamurayı kavanoza ekleyin ve sıkıca kapatın. 4. En az 3 saat buzdolabında soğutun. 5. Pişirdikten sonra hemen yiyebilirsiniz. Ayrıca, genel turşu yapımı için aşağıdaki adımlar da uygulanabilir: 1. Turşu kavanozlarını kaynar su ile çalkalayıp durulayın. 2. Bir sürahinin içinde su, kaya tuzu, limon tuzu, şeker ve sirkeyi karıştırıp salamurayı hazırlayın. 3. Kavanozlara salatalık ve sarımsakları dizip, hazırlanan karışımı sıcakken ağzına dek doldurup sıkıca kapatın ve ters çevirin. 4. Oda sıcaklığında 2 hafta dinlendirin.