Amerikan tarzı turşu yapmak için aşağıdaki malzemeler ve adımlar izlenebilir: Malzemeler: - 400 gram salatalık - 1 orta boy soğan - 300 ml elma sirkesi - 140 gram şeker - 200 ml su - 1/4 çay kaşığı zerdeçal, kereviz, acı kırmızı biber ve iri öğütülmüş hardal tohumu Yapılışı: 1. Sirke, su, şeker, zerdeçal, kereviz, acı biber ve hardal tohumlarını kısık ateşte bir tencereye koyun ve 5 dakika kaynatın. 2. Soğumaya bırakın. 3. Dilimlenmiş salatalık ve soğanları 500 ml'lik bir kavanoza koyun. 4. Soğutulmuş salamurayı kavanozun boğazına kadar ekleyin ve sıkıca kapatın. 5. En az 3 saat soğutun. 6. Pişirdikten 3 saat sonra yiyebilirsiniz. 7. Birkaç hafta boyunca buzdolabında saklayabilirsiniz.