"Brunchwich lahana" hakkında bilgi bulunamadı. Ancak, genel olarak lahana yetiştiriciliği şu şekilde yapılır: Toprak Hazırlığı: Organik madde açısından zengin, drenajı iyi olan ve pH değeri 6-6,8 arasında değişen topraklarda yetiştirilir. Tohum Ekimi: Tohumlar, 10-20 derece arasında bir toprak sıcaklığında, bir gün suda bekletildikten sonra ekilir. Dikim: Fideler, 3-4 gerçek yapraklı olduklarında dikime hazır hale gelir. Gübreleme: Genellikle dekar başına 15-18 kg azot, 8-10 kg P2O5 ve 12-16 kg K20 gübresi verilir. Sulama ve Bakım: Toprağın nemli kalması sağlanır, ancak aşırı sulamadan kaçınılır. Hasat: Başlar, istenen büyüklüğe geldikten sonra, dikimden ortalama 3-5 ay sonra hasat edilir.