Artrit ve Eklem Ağrısı İçin En İyi ve En Kötü Gıdalar
Bu video, bir uzmanın eklem ağrısı ve artrit konusunda bilgi verdiği eğitici bir içeriktir. Konuşmacı, geçmişte yaşadığı sakatlıklardan dolayı bu konuya ilgi duyduğunu belirtiyor.. Video, artrit ve eklem ağrısı için kaçınılması gereken yedi gıdayı (emülgatörler, düşük yağlı soya protein tozu, rafine tohum çekirdek yağları, alkol, kazein A1 proteini, modern buğday ve yüksek fruktozlu mısır şurubu) ve tüketilmesi gereken gıdaları (fermente gıdalar, sağlıklı yağlar, D3 vitamini, sülfür içeriği yüksek gıdalar, kolajen, demir seviyesini düşük tutma ve tutkal) detaylı şekilde anlatmaktadır.. Videoda ayrıca endoplazmik retikulum, safra tuzları, K2 vitamini, D vitamini gibi besinlerin eklem sağlığı üzerindeki etkileri, romatoid artrit ve mikrobiyomun eklemlerle ilişkisi gibi konular da ele alınmaktadır. Eklem iltihabı ve kireçlenmeyi azaltmak için beslenme ve vitamin kullanımı hakkında pratik öneriler sunulmaktadır.