Kremalı pasta yapmak için iki farklı tarif önerisi: 1. Kremalı Alman Pastası Tarifi: Malzemeler: 3 yumurta, 1,5 çay bardağı toz şeker, 1 çay bardağı süt, 1 çay bardağı sıvı yağ, 3 çay bardağı un, 1 paket vanilya, 1 paket kabartma tozu, 3 su bardağı süt, 1 yumurta sarısı, yarım su bardağı toz şeker, 2 yemek kaşığı un, 2 yemek kaşığı nişasta, 1 paket labne, 1 paket krem şanti. Yapılışı: 1. Yumurta, şeker, süt, sıvı yağ, un, vanilya ve kabartma tozunu bir kaba ekleyip çırpın. 2. Kelepçeli kalıbınıza yağlı kağıt serip kek malzemelerinizi eşit bir şekilde yayın. 3. 170 derecede ısınmış fırında 20 dakika pişirin ve soğumasını bekleyin. 4. Soğuyunca ortadan ikiye kesin. 5. Süt, şeker, un, nişasta ve yumurtayı muhallebi kıvamına gelene kadar pişirin. 6. Üzerini bir streç film ile örtüp soğumaya bırakın. 7. Toz şanti ve labneyi ilave edip mikser ile çırpın. 8. Hazırladığınız kremayı kestiğiniz pasta dilimlerinin arasına koyun. 9. Üstteki pasta yarımını kapatıp soğuması için buzdolabına alın. 10. Üzerine pudra şekeri serpip, çilek ile süsleyerek servise hazır hale getirin. 2. Kremalı Mozaik Pasta Tarifi: Malzemeler: 400 gr petibör bisküvi, 2,5 su bardağı süt, 2 silme yemek kaşığı nişasta, 2 silme yemek kaşığı kakao, yarım su bardağı şeker, 80 gr çikolata, 100 gr krema, 100 gr çikolata (sütlü bitter karışık). Yapılışı: 1. Çikolata ve bisküvi hariç diğer tüm malzemeleri göz göz olana kadar kaynatın. 2. Ocaktan alıp çikolataları ekleyin. 3. Parçalanmış bisküvilere sıcak sosu ekleyip her yerine eşit gelecek şekilde karıştırın. 4. Uygun bir kalıba yada borcama hiç boş kalmayacak şekilde yerleştirin ve buzdolabına kaldırın