Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Kremalı pasta yapmak için iki farklı tarif önerisi:
- Kremalı Alman Pastası Tarifi 1:
- Malzemeler: 3 yumurta, 1,5 çay bardağı toz şeker, 1 çay bardağı süt, 1 çay bardağı sıvı yağ, 3 çay bardağı un, 1 paket vanilya, 1 paket kabartma tozu, 3 su bardağı süt, 1 yumurta sarısı, yarım su bardağı toz şeker, 2 yemek kaşığı un, 2 yemek kaşığı nişasta, 1 paket labne, 1 paket krem şanti 1.
- Yapılışı:
- Yumurta, şeker, süt, sıvı yağ, un, vanilya ve kabartma tozunu bir kaba ekleyip çırpın 1.
- Kelepçeli kalıbınıza yağlı kağıt serip kek malzemelerinizi eşit bir şekilde yayın 1.
- 170 derecede ısınmış fırında 20 dakika pişirin ve soğumasını bekleyin 1.
- Soğuyunca ortadan ikiye kesin 1.
- Süt, şeker, un, nişasta ve yumurtayı muhallebi kıvamına gelene kadar pişirin 1.
- Üzerini bir streç film ile örtüp soğumaya bırakın 1.
- Toz şanti ve labneyi ilave edip mikser ile çırpın 1.
- Hazırladığınız kremayı kestiğiniz pasta dilimlerinin arasına koyun 1.
- Üstteki pasta yarımını kapatıp soğuması için buzdolabına alın 1.
- Üzerine pudra şekeri serpip, çilek ile süsleyerek servise hazır hale getirin 1.
- Malzemeler: 400 gr petibör bisküvi, 2,5 su bardağı süt, 2 silme yemek kaşığı nişasta, 2 silme yemek kaşığı kakao, yarım su bardağı şeker, 80 gr çikolata, 100 gr krema, 100 gr çikolata (sütlü bitter karışık) 2.
- Yapılışı:
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: