Pakmaya Velvet Pasta yapmak için gerekli malzemeler ve adımlar şunlardır: Malzemeler: - 1 paket Pakmaya Velvet Kek Karışımı - 4 yumurta - ¼ çay bardağı (25 ml) sıvı yağ - ¼ çay bardağı (25 ml) su - Süsleme, kaplama veya dolgu için Pakmaya Krem Şanti (isteğe bağlı olarak Pakmaya Pastacı Kreması da kullanılabilir) - 200 ml. (1 su bardağı) süt veya 150 ml. (3/4 su bardağı) su Hazırlanışı: 1. Yumurtaları iyice çırpın ve üzerine sıvı malzemeleri ilave edip kısa bir süre karıştırın. 2. Pakmaya Velvet Kek Karışımını da üzerine ekleyip 4-5 dakika daha çırpın. 3. 32x40 cm’lik bir fırın tepsisine yağlı kağıt serin ve hamuru üzerine yayın. 4. 180 °C ısıtılmış fırında 5 - 7 dakika arasında pişirin. 5. Fırından aldığınız keki 5 dakika bekletin ve üzerine yeni bir yağlı kağıt serin. 6. İki kâğıt ile beraber keki rulo şeklinde sıcak iken sarın. 7. 1 Paket Pakmaya Krem Şantiyi bir karıştırma kabına boşaltın, 200 ml. (1 su bardağı) sütü üzerine ekleyin ve mikser yardımı ile kıvam alana kadar çırpın. 8. Kek iyice soğuduktan sonra üstte kalan yağlı kağıdı çıkarın ve krem şantiyi üzerine iyice yaydıktan sonra dilediğiniz malzemeleri koyup, yine rulo şeklinde sarın. 9. Pastanızın üzerine yine krem şanti, meyveler veya dilediğiniz süsleme malzemesi ile süsleyebilirsiniz.