Evet, havuç ve lahana birlikte turşu olabilir. Havuç ve lahana turşusu yapmak için gerekli malzemeler ve adımlar şu şekildedir: Malzemeler: 1 beyaz lahana, 2 kg havuç, 2 baş sarımsak, 4-5 tane kurutulmuş küçük kırmızı biber, 1 çay kaşığı limon tuzu, 4 yemek kaşığı kaya tuzu, 2 litre su. Yapılışı: 1. Havuç ve lahanaları soyup yıkayın ve dilediğiniz boyutta doğrayın. 2. Sarımsakları soyup biberlerle birlikte rondodan geçirin. 3. Su ve tuzu bir kaba alın ve karıştırın. 4. Kavanozlara önce biraz lahana, üzerine havuç ve bir tatlı kaşığı sarımsak koyup ara ara bastırarak sırasıyla doldurun. 5. Kavanoz dolduktan sonra limon tuzunu serpin ve tuzlu suyu yavaş yavaş ağzına kadar doldurun. 6. 10-15 gün içinde turşu hazır olacaktır. Ayrıca, mutfaksirlari.com sitesinde havuçlu lahana turşusu tarifi de bulunmaktadır.