Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Kokteyllerde çeşitli şuruplar kullanılır, bunlar arasında en yaygın olanları şunlardır:
- Şeker Şurubu: Temel kokteyl şurubudur ve kokteyli tatlandırmak için kullanılır 1.
- Aromalı Şuruplar: Taze meyve, baharat gibi çeşitli aromalarla hazırlanır ve kokteylin tadını değiştirir 12.
- Grenadine: Nar suyundan yapılan, kırmızımsı ve parlak bir şuruptur 1.
- Bal Şurubu: Doğal bir tatlandırıcı olarak kullanılır 1.
- Çay Şurubu: Çay ve şekerle hazırlanır, farklı çaylarla denemeler yapılabilir 1.
- Orgeat: Soyulmuş badem, şeker ve su ile yapılan tropikal kokteyllerin vazgeçilmez şurubudur 1.
Ayrıca, karamel şurubu gibi özel aromalı şuruplar da kahve bazlı içeceklerde kullanılır 5.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: