Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Kokteyllerde kullanılan bazı şuruplar şunlardır:
- Şeker şurubu 1. Kokteyli tatlandırmak için kullanılır 1.
- Aromalı şuruplar 12. Taze meyve, baharat gibi çeşitli aromalarla hazırlanır 1.
- Grenadine şurubu 12. Kırmızımsı ve parlak bir görünüme sahiptir 1.
- Bal şurubu 1. Doğal bir tatlandırıcıdır 1.
- Çay şurubu 1. Farklı çaylarla hazırlanabilir 1.
- Orgeat şurubu 1. Soyulmuş beyaz badem içerir 1.
- Baz şuruplar 4. Nane, misket limonu, orman meyvesi, yaban mersini, mango ve ejder meyvesi gibi aromalara sahiptir 4.
- Meyveli şuruplar 4. Çilek, karpuz, ananas, muz gibi meyvelerle hazırlanır 4.
- Kahve şurupları 4. Fındık, karamel, tuzlu karamel, çikolata, irish cream gibi aromalara sahiptir 4.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: