Piliç kok kanat ile çeşitli yemekler yapılabilir, işte bazı öneriler: 1. Domates Soslu Tavuk Kanat: Domates sosu, biber ve arpacık soğan ile hazırlanan sulu bir yemek yapılabilir. 2. Acılı Tavuk Kanatları: Acı sos, soya sosu ve baharatlarla marine edilip fırında kızartılabilir. 3. Soya Soslu Fırında Tavuk: Soya sosu, bal, zencefil ve sarımsak ile harmanlanan kanatlar fırında pişirilebilir. 4. Baharatlı Tavuk Kanatları: Sarımsak tozu, köri, kimyon ve toz biber ile marine edilip kızartılabilir. 5. Soslu Kanat Izgara: Salça, biber ve kekikten oluşan sosla marine edilip ızgarada pişirilebilir. Ayrıca, tabaklı soslu piliç kok kanat olarak hazır ambalajlı ürünler de bulunmaktadır.