Buradasın
Limonlu bisküvinin püf noktası nedir?
Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Limonlu bisküvinin püf noktaları şunlardır:
- Hamurun dinlendirilmesi 1. Oda sıcaklığındaki tereyağı, toz şeker, sıvı yağ, limon suyu, kabartma tozu ve un ile hazırlanan hamur, ele yapışmayan bir kıvam alana kadar yoğrulmalı ve en az 30 dakika, mümkünse 1 gece buzdolabında dinlendirilmelidir 1.
- Bisküvilerin dizilmesi 4. Tatlının daha güzel görünmesi için bisküviler dik olarak dizilmelidir 4.
- Muhallebinin pişirilmesi 24. Muhallebi ve limonlu sos, topaklanmaması için sürekli karıştırılmalıdır 24.
- Soğutma 24. Bisküvilerin yumuşaması için muhallebinin her yerine gelmesi sağlanmalı ve tatlı en az 2 saat buzdolabında soğutulmalıdır 24.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: