Buradasın
Limonlu bisküvinin püf noktası nedir?
Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Limonlu bisküvide püf noktası, tüm malzemelerin oda sıcaklığında olmasıdır 3. Bu sayede bisküviler daha yumuşak ve lezzetli olacaktır 3.
Diğer püf noktaları ise şunlardır:
- Tereyağını ve toz şekeri iyice çırpın 3. Bu sayede bisküviler daha kremsi bir kıvam alacaktır 3.
- Yumurtaları teker teker ekleyin ve iyice karıştırın 3.
- Limon kabuğu rendesi ve limon suyunu ekleyin ve karıştırın 3.
- Unu, kabartma tozunu ve tuzu ekleyip azar azar karıştırın 3. Hamurun çok sert olmamasına dikkat edin 3.
- Hamurdan ceviz büyüklüğünde parçalar koparıp yuvarlayın 3.
- Kurabiyeleri yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisine dizin 3.
- Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 15-20 dakika pişirin 3.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: