Buradasın
Buzluktan çıkan börek nasıl çıtır olur?
Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Buzluktan çıkan böreğin çıtır olması için aşağıdaki adımları izlemek önerilir:
- Çözülme Süreci: Böreği buzluktan çıkarıp oda sıcaklığında bir süre bekletin, böylece yavaşça çözülmeye başlayacaktır 5.
- Fırın Isısı: Önceden ısıtılmış 180-200 derece fırında böreği pişirin 5.
- Yumurta Sarısı: Börekleri sodalı karışıma batırdıktan sonra üzerine fırça ile yumurta sarısı sürün 1.
- Çörek Otu veya Susam: İsteğe göre böreklerin üzerine çörek otu veya susam serpin 2.
- Kızartma Süresi: Böreklerin iyice kızarana kadar pişmesini sağlayın 2.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: