Limonlu cheesecake'in kreması şu şekilde olmalıdır: 1. Malzemeler: 300 gram mascarpone peyniri, 300 gram labne peyniri (süzülmüş), 350 gram krema, 180 gram toz şeker, 150 gram yoğurt, 3 adet yumurta, 2 adet limonun kabuğu (rende), 3 yemek kaşığı mısır nişastası ve 1 paket vanilya. 2. Hazırlanışı: - Labne peynirini çırpma kabına alıp mikserle pürüzsüz hale gelene kadar çırpın. - Toz şekeri ekleyerek karıştırmaya devam edin. - Yumurtaları teker teker ekleyerek düşük hızda karıştırın. - Krema, limon kabuğu rendesi, limon suyu, vanilin, un ve nişastayı ekleyip spatula yardımıyla karıştırın. Bu karışım, bisküvi tabanının üzerine dökülerek fırında pişirilir ve ardından buzdolabında dinlendirilir.