Şimşek McQueen pastası yapmak için gerekli malzemeler: Pandispanya için: 5 yumurta, 1,5 su bardağı şeker, 2 su bardağı un, yarım limonun suyu, 1 paket kabartma tozu, 1 paket şekerli vanilya. Krema ve dolgu için: 4 paket Dr. Otker pasta dolgu kreması, 1,5 lt süt, muz, 2 paket krem şanti. Süsleme için: Kırmızı, siyah, beyaz şeker hamuru, burçak kremalı yuvarlak bisküvi, mavi renk kalem, harf çikolatalar, uzun çubuklar. Yapılışı: 1. Pandispanyanın hazırlanması: Yumurtalar ve şeker 5 dk çırpılır, limon suyu eklenir ve çırpmaya devam edilir. Un, kabartma tozu ve vanilya eklenip tekrar çırpılır. Yağlanmış dikdörtgen büyük bir borcamda 200 derecede turbo fırında 15 dk, ardından 170 derecede pişirilir. 2. Krema yapımı: Krema malzemeleri karıştırılıp hazırlanır. 3. Montaj: Kek ikiye bölünür, arasına krema sürülür ve muz yerleştirilir. Üst kısım yerleştirilip tekrar krema sürülür, dolapta 1 saat bekletilir. 4. Şekil verme: Kek, Şimşek McQueen şekline getirilir. 5. Kaplama: Beyaz şeker hamuru ile alt pandispanya kaplanır. 6. Süsleme: Kırmızı şeker hamuru ile araba şekli tamamlanır, gözler, farlar ve diğer detaylar eklenir. Pastanın en geç 1 gün önceden hazırlanması önerilir.