Milföyden pide yapımı için gerekli malzemeler: 3 adet milföy hamuru; 1/2 çay bardağı un (tezgahı unlamak için); İç harcı için: 200 gram dana kıyma, 2 adet domates, 3 adet yeşil biber, 1 adet soğan, 1 tatlı kaşığı tuz, 1 çay kaşığı karabiber, 1 tutam taze nane; Üzeri için: 3 adet yumurta, 1 adet yumurta sarısı, 150 gram rendelenmiş kaşar peyniri. Yapılışı: 1. Mutfak robotunun içine kıyma, domates, biber, soğan, tuz, karabiber ve taze naneyi ekleyip birbirine karışana kadar robottan geçirin. 2. Oda sıcaklığında yumuşamış milföy hamurunu unlanmış tezgaha serin. 3. Kıymalı harcı, milföy hamurun kenarları 2 parmak boşluk olacak şekilde yayın. 4. Kenarları içe doğru kıvırın ve uçlarını birleştirip pide şeklini verin. 5. Pişirme kağıdı serili fırın tepsisine yaptığınız pideleri koyun. 6. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında kenarlar kızarana kadar, yaklaşık 15-20 dakika pişirin. 7. Kenarları kızaran pideleri fırından çıkarıp üzerine rendelenmiş kaşar peyniri ve yumurtayı da ekleyip 5 dakika kadar daha fırınlayın ve fırından çıkarıp sıcak servis edin.