Buradasın
Milföye sarılı baget nasıl pişirilir?
Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Milföye sarılı baget pişirmek için gerekli malzemeler:
- 8 adet tavuk baget 1;
- 10 adet milföy hamuru 1;
- 1 çay kaşığı tuz ve karabiber 1;
- 1 adet yumurta sarısı 1;
- Yarım kahve fincanı çörek otu 1.
Hazırlanışı:
- Milföyleri buzluktan çıkartıp tek tek ayırın 1.
- Bagetleri bol suyla haşlayın 1.
- Haşlanan bagetleri tuz ve karabiberle ovalayın ve milföy hamurlarının içine koyup sarın 1.
- Bagetlerin hepsini sardıktan sonra kalan iki milföy hamurunu şeritler halinde kesip, hazırladığımız milföylü bagetlerin üzerine kafes gibi yerleştirin 1.
- Üzerlerine yumurta sarısı sürüp, çörek otu serperek 170 derecelik önceden ısıtılmış fırında 15 dakika pişirin 1.
- Sıcak olarak servis yapın 1.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: