Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Milföy hamurundan kat kat yapmak için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:
- Hamurun çözülmesi: Milföy hamurunu derin dondurucudan çıkarın ve oda sıcaklığında yaklaşık 30 dakika bekletin 2.
- Hamurun açılması: Çözülen milföy hamurlarını un serpilmiş bir yüzeyde, merdane yardımıyla ince bir şekilde açın 2.
- Katman oluşturma: Açtığınız hamurların her birini üst üste koyarak katman oluşturun ve her katmanın arasına biraz un serpin 23.
- Kesme ve şekil verme: Katmanlı hamuru, kare veya dikdörtgen şeklinde kesin 2.
- İç harcının eklenmesi: Kesilen hamurun ortasına, tercih ettiğiniz iç harcı yerleştirin ve hamurun kenarlarını kapatın 2.
- Üzerine yumurta sürme: Hazırladığınız milföyleri yağlı kağıt serili bir fırın tepsisine yerleştirin ve üzerlerine çırpılmış yumurta sürün 2.
- Pişirme süreci: Önceden ısıtılmış 200 derece Celsius fırında, milföyler altın rengi alana kadar, genellikle 15-20 dakika pişirin 23.
- Servis: Pişen milföyleri fırından çıkarın ve birkaç dakika dinlendirdikten sonra sıcak servis yapın 2.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: