Tres Leches Tatlısı (Üç Sütlü Kek) Yapımı İçin Gerekli Malzemeler: 1 su bardağı un; 2 yumurta; 1/2 su bardağı şeker; 1/4 su bardağı süt; 1/4 su bardağı süzme yoğurt; 1/4 su bardağı ağır krema; 1 çay kaşığı vanilya özü; 1 paket kabartma tozu. Yapılışı: 1. Fırını 180 dereceye ısıtın. 2. Bir kasede yumurtaları ve şekeri çırpın, karışım krema kıvamına gelene kadar devam edin. 3. Sütü ve vanilini ekleyin, karıştırın. 4. Unu ve kabartma tozunu ekleyin, pürüzsüz bir hamur elde edene kadar karıştırın. 5. Yağlı kağıt serili bir fırın tepsisine hamuru dökün ve 25-30 dakika pişirin. 6. Kek pişince fırından çıkarın ve soğumaya bırakın. 7. Pişen kekin üzerine, şeker ve süt karışımını eşit bir şekilde dökün. 8. Kek tamamen şekerli sütü emene kadar bekleyin. 9. Sütlü keki buzdolabında en az 2 saat dinlendirin. 10. Üzerine krema ve meyve ile süsleyerek servis yapın. Alternatif bir tarif için: 5 adet yumurta; 1 su bardağı şeker; 1,5 su bardağı un; 1 paket kabartma tozu ve vanilya; 3,5 su bardağı süt; 3 yemek kaşığı toz şeker; 200 gram sıvı krema. Yapılışı: 1. İlk olarak karıştırma kabına yumurta ve toz şekeri koyup boza kıvamına gelinceye kadar çırpın. 2. Daha sonra un, vanilya ve kabartma tozunu ekleyip spatula yardımıyla alttan üste doğru karıştırın. 3. Yağlı kağıt serili fırın kabına döktüğünüz karışımı 170 derecelik fırında 10 dakika, ısıyı 150 dereceye düşürüp 30 dakika pişirin. 4. Karamelli sos için tavanıza koyduğunuz şekeri orta ateşte karıştırarak eritin. 5. Açık bir renk alan karamele 1 yemek kaşığı