• Buradasın

    Limonlu kekin püf noktası nedir?

    Yazeka

    Arama sonuçlarına göre oluşturuldu

    Limonlu kekin püf noktaları şunlardır:
    1. Yumurta ve şekeri iyice çırpmak: Karışımı iyice köpürtmek, kekin kabarması için önemlidir 24.
    2. Limon kabuğu rendesi: Sadece sarı kısmı rendelenmeli, beyaz kısımlar kekin acı olmasına neden olabilir 23.
    3. Fırın sıcaklığı: Kek pişerken fırın kapağı açılmamalı, böylece kek çökmez ve daha güzel kabarır 23.
    4. Un ve kabartma tozu: Elenerek eklenmeli, böylece kekin hamuru daha pürüzsüz olur ve kek daha kabarır 13.
    5. Pişirme süresi: Kek, önceden ısıtılmış 170°C fırında 40-45 dakika pişirilmelidir 14.
    5 kaynaktan alınan bilgiyle göre:

    5 kaynak

    Yanıtı değerlendir