En güzel kıymalı kebabı pişirmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz: 1. Malzemeler: 500 gram kıyma, 1 adet büyük boy soğan, 2 diş sarımsak, 1 çay bardağı zeytinyağı, 1 çay kaşığı kimyon, 1 çay kaşığı kararbiber, 1 tatlı kaşığı pul biber, 2 tatlı kaşığı tuz, 4 adet şiş. 2. Hazırlık: Kıymayı bir kaseye alın ve rendelenmiş soğan, ezilmiş sarımsak, baharatlar ve tuz ile iyice yoğurun. 3. Şişe Dizme: Dinlenen kıymadan ceviz büyüklüğünde toplar yaparak şişlere dizin. 4. Pişirme: Şişleri ızgarada veya mangalda her tarafını eşit şekilde pişirerek kızartın. 5. Servis: Sıcak olarak yufka veya pide ile servis edin.