20 kişilik kumlu pasta yapmak için gerekli malzemeler: Kek için: 4 yumurta, 1 su bardağı toz şeker, 1 su bardağı sıvı yağ, 1/2 su bardağı süt, 2 yemek kaşığı kakao, 2 paket kabartma tozu, 1 paket vanilya, 1.5 su bardağı un. Krema için: 3,5 su bardağı soğuk süt, 1 su bardağı toz şeker, 3 yemek kaşığı nişasta, 1 adet yumurta sarısı, 2 yemek kaşığı kakao, 25 gram tereyağı, 80 gram çikolata. Üzeri için: 1/2 paket kakaolu bisküvi. Yapılışı: 1. Yumurtaları ve şekeri derin bir kapta mikserle köpürene kadar çırpın. 2. Yağ, süt, kakao, kabartma tozu, vanilya ve unu ekleyerek güzelce karıştırın. 3. Yağlı kağıt serdiğiniz bir fırın kabına karışımı dökün ve önceden ısıtılmış 180 derece fırında yaklaşık 20 dakika pişirin. 4. Kek pişerken kremayı hazırlayın: tereyağı ve çikolata hariç diğer malzemeleri tencerede karıştırıp ocağın altını açın, sürekli karıştırarak kaynayana dek pişirin. 5. Kaynamaya başladıktan sonra iyice koyulaştığında ocağın altını kapatın ve içine tereyağı ile çikolatayı ekleyip, eriyene dek karıştırın. 6. Keki fırından aldıktan sonra biraz ılıklaşmasını bekleyin ve bir servis tabağına alın. 7. Üstüne hazırladığınız kremayı güzelce yayın. 8. Kakaolu bisküvileri robottan çekip en üste serpiştirin. 9. Buzdolabında dinlendirdikten sonra servis edin.