Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Alman pastasının püf noktaları şunlardır:
- Malzeme Ölçüsü: Kullanılan tüm malzemelerin ölçüsünün tarifte belirtilen ile aynı olması gerekir 1.
- Kalıp Seçimi: Uygun şekle sahip kelepçeli kek kalıpları kullanılmalıdır 12.
- Fırın Ayarları: Kekin pişme süresi ve sıcaklığı fırına göre değişebilir 2. Keki fırına koyduktan sonra ilk 20 dakika fırın kapağı açılmamalıdır 2.
- Kremanın Pürüzsüzlüğü: Krema hazırlanırken pürüzsüz bir kıvam elde edilmeli, topaklanma olmaması için güzel bir şekilde karıştırılmalıdır 2.
- Pişirme: Çok sıvı hamur yapılması, pastanın pişirme sırasında çökmesine neden olabilir 3.
- Dinlendirme: Hazırlanan pasta, bir gece buzdolabında bekletildiğinde lezzeti artar 2.
- Meyve Kullanımı: Muz veya çilek gibi meyveler, pastanın lezzetini artırabilir 3.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: