Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Muhallebili kekin püf noktaları şunlardır:
- Kek malzemelerinin oda sıcaklığında olması 124. Bu, kekin daha iyi kabarmasını sağlar 24.
- Katı malzemelerin eleyerek eklenmesi 124. Un, kakao ve kabartma tozu gibi malzemelerin eleyerek eklenmesi, pürüzsüz bir kek harcı elde etmeyi sağlar 124.
- Muhallebinin sürekli karıştırılması 24. Muhallebiyi sürekli karıştırarak topaklanma sorununu önleyebilirsiniz 24.
- Fırının önceden ısıtılması 45. Bu, kekinizin dağılmasını engeller 4.
- Kek ve muhallebinin dinlendirilmesi 12. Hem kek hem de muhallebi sıcakken birleştirilirse hamur olur, bu yüzden güzelce dinlendirip soğutmak önemlidir 12.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: