Fiyat hamuru olarak belirtilen hamur türleri arasında lahmacun hamuru ve milföy hamuru bulunmaktadır. Lahmacun hamuru yapımı için gerekli malzemeler ve adımlar şunlardır: Malzemeler: - 5 su bardağı un - 2 su bardağı su - 1 tatlı kaşığı tuz - 1 çay kaşığı şeker Yapılışı: 1. Unu eleyerek kaba alın. 2. Suyu koyduğunuz kaba azar azar unu ilave edin ve birbirine yedirdikçe un koymaya devam edin. 3. Tuzu da ekleyerek hamuru yoğurun, ele yapışmayan, orta sertlikte bir hamur elde edin. 4. Hamuru önce rulo haline getirin, ardından kaç lahmacun istiyorsanız o kadar bezeye bölün. 5. Bezeleri en az 30 dakika dinlendirin. 6. Dinlendirdiğiniz bezeleri hafifçe unladığınız tezgahta açmaya başlayın, ne çok kalın ne çok ince olacak şekilde orta incelikte açın. 7. Açtığınız bezelerin üzerine iç harcı yayarak her tarafa eşit miktarda dağıttın. 8. İç harcını da yaydıktan sonra fırına sürmeye hazırsınız. Milföy hamuru yapımı için gerekli malzemeler ve adımlar ise şunlardır: Malzemeler: - 500 gram un - 250 gram tereyağı (soğuk ve küp şeklinde kesilmiş) - 1 çay kaşığı tuz - 200 ml su (soğuk) Yapılışı: 1. Un ve tuzu bir karıştırma kabında harmanlayın. 2. Unun ortasında bir havuz açarak, soğuk suyu ekleyin. 3. Su yavaşça eklenirken, hamuru bir yandan yoğurun. 4. Hamuru pürüzsüz bir kıvama gelene kadar yoğurmaya devam edin. 5. Hamuru streç filme sararak buzdolabında en az 30 dakika dinlendirin. 6. Dinlenen hamuru buzdolabından çıkarın ve un serpilmiş bir yüzeye alın. 7. Tereyağını da unlanmış bir yüzeye koyup merdane ile açarak ince bir dikdörtgen haline getirin. 8. Hamurun kenarlarını tereyağının üzerine kapatın ve hamuru tekrar açın. 9. Bu aşamada hamuru üç katlı bir şekilde katlayın. 10. Hamuru tekrar buzdolabında