Tavuklu mantar sote ile krep yapımı için gerekli malzemeler ve adımlar şunlardır: Malzemeler: - Krep için: 2 su bardağı un, 3 yumurta, 2 su bardağı süt, birkaç damla sıvı yağ, 1 çay kaşığı tuz. - İç harç için: 1 paket krema (200 ml), 1 adet soğan, 2 diş sarımsak, 250 gram mantar, 2 adet tavuk göğsü, 2 yemek kaşığı zeytinyağı, tuz, karabiber, kekik, rendelenmiş kaşar peyniri. Hazırlanışı: 1. Krep hamuru: Büyük bir kap içerisine süt, yumurta, un, tuz ve sıvı yağı koyup mikser ile karıştırın. 2. Tavada krep: Krep tavası yoksa geniş bir tavayı ısıtın ve üzerine biraz sıvı yağ sürün. 3. Tavuklu mantar sote: Geniş bir tava alın, üzerine zeytin yağı koyarak ısıtın. 4. Kreplerin içi: Hazırlanan kreplerin her birinin içerisine iç harçtan eşit miktarda koyun ve üzerlerine bolca rendelenmiş kaşar peynir serpin. Ayrıca, farklı peynir çeşitleri (cheddar, mozarella gibi) veya acılı baharatlar (pul biber, kırmızı biber) ekleyerek tarifi çeşitlendirebilirsiniz.