"Prenses Kazan Kebabı" hakkında bilgi bulunamadı. Ancak, kazan kebabı yapmak için aşağıdaki malzemeler ve adımlar izlenebilir: Malzemeler: 400 gram orta yağlı kuzu kıyma; 1 adet soğan (rendelenmiş); 2 adet domates (doğranmış); 2 adet yeşil biber (doğranmış); 2 diş sarımsak (doğranmış); 1 tatlı kaşığı domates salçası; 1 tatlı kaşığı biber salçası; 1 çay kaşığı tuz; 1 çay kaşığı karabiber; 1/2 çay kaşığı kimyon; 1/2 çay kaşığı pul biber; 4 adet patlıcan; 3 adet domates; 2 su bardağı su; 1 yemek kaşığı domates salçası; 1 tatlı kaşığı biber salçası; 2 yemek kaşığı sıvı yağ; 1 çay kaşığı tuz; 1 avuç maydanoz (kıyılmış). Yapılışı: 1. Bir kasede kıyma, soğan, domates, yeşil biber, sarımsak, biber salçası, domates salçası, tuz, karabiber, kimyon ve pul biberi karıştırın ve yoğurun. 2. Patlıcan ve domatesleri bütün kalacak şekilde ikişer santim aralıkla dikine veya verevine bıçakla kesin. 3. Hazırladığınız kıymalı harcı sebzelerin kesilmiş kısımlarına doldurun. 4. Kıyma harcıyla doldurulmuş patlıcan ve domatesleri tencereye dizin. 5. Bir kasede su, domates salçası, sıvı yağ ve tuzu karıştırın ve bu karışımı tencerede patlıcan ve domateslerin üzerine gezdirin. 6. Sebzelerin dağılmaması için üzerine bir tabak kapatın ve tencere kapağını da kapattıktan sonra önce orta ateşte, ardından kısık ateşte suyunu çekene kadar pişirin. 7. Servis tabağına alıp üzerine kıyılmış maydanoz serpiştirin ve sıcak olarak servis edin.