Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Kebap menüsünde genellikle şu yemekler bulunur:
- Adana Kebap: Baharatlı kıyma ile hazırlanan ve şişe geçirilerek kömür ateşinde pişirilen bir kebap türüdür 25.
- Urfa Kebap: Adana kebabına benzer, ancak daha az baharatlı ve yumuşak bir tada sahiptir 25.
- İskender Kebap: Döner etinin ince dilimler halinde kesilip, tereyağı ve domates sosu ile servis edildiği bir kebap türüdür 25.
- Beyti Kebap: Kıyma veya döner etinin ince lavaş ekmeğine sarılması ile hazırlanan bir kebap türüdür 5.
- Tantuni: İnce doğranmış etin sacda pişirilmesi ile hazırlanan bir kebap türüdür 5.
- Şiş Kebap: Çeşitli etlerin (genellikle kuzu veya tavuk) küp şeklinde kesilip şişe geçirilerek pişirilmesi ile hazırlanır 5.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: