Rıhtımda hangi balığın yenebileceğine dair bilgi bulunamadı. Ancak, farklı aylarda yenebilecek bazı balık türleri şunlardır: Ocak: Hamsi, palamut, torik, uskumru, kefal. Şubat: Hamsi, mezgit, sardalya, mersin, torik. Mart: Kalkan, mezgit, gümüş, levrek, mercan. Nisan: İzmarit, kalkan, sardalya, mezgit, barbun, mercan. Mayıs: Mezgit, kalkan, levrek, minekop, dil, tekir, iskorpit. Haziran: Sardalya, orkinos, akya, kaya balığı. Temmuz: Sardalya, trança, akya balığı. Ağustos: Orkinos, sarıkanat, çipura. Eylül: Lüfer, kolyoz, barbun, çipura, uskumru. Ekim: Palamut, lüfer, kılıç, levrek, sardalya. Kasım: Lüfer, tekir, torik, uskumru, sazan. Aralık: Uskumru, torik, hamsi. Balık tüketimi sırasında tazelik ve mevsimsel uygunluk gibi faktörlere dikkat edilmelidir.