Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Rıhtımda hangi balığın yenebileceğine dair bilgi bulunamadı. Ancak, farklı aylarda yenebilecek bazı balık türleri şunlardır:
- Ocak: Hamsi, palamut, torik, uskumru, kefal 15.
- Şubat: Hamsi, mezgit, sardalya, mersin, torik 4.
- Mart: Kalkan, mezgit, gümüş, levrek, mercan 45.
- Nisan: İzmarit, kalkan, sardalya, mezgit, barbun, mercan 45.
- Mayıs: Mezgit, kalkan, levrek, minekop, dil, tekir, iskorpit 4.
- Haziran: Sardalya, orkinos, akya, kaya balığı 14.
- Temmuz: Sardalya, trança, akya balığı 14.
- Ağustos: Orkinos, sarıkanat, çipura 14.
- Eylül: Lüfer, kolyoz, barbun, çipura, uskumru 15.
- Ekim: Palamut, lüfer, kılıç, levrek, sardalya 15.
- Kasım: Lüfer, tekir, torik, uskumru, sazan 15.
- Aralık: Uskumru, torik, hamsi 15.
Balık tüketimi sırasında tazelik ve mevsimsel uygunluk gibi faktörlere dikkat edilmelidir 4.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: