Kızarmış piliç, çeşitli soslarla marine edilebilir. İşte bazı öneriler: 1. Asya Usulü Zencefil Marinesi: 1/4 bardak soya sosu, 1 çorba kaşığı susam yağı, 1 diş dövülmüş sarımsak, 1 çay kaşığı zencefil ve 1/2 çay kaşığı kıyılmış maydanoz. 2. Akdeniz Usulü Yoğurt Marinesi: 1/3 bardak kaymaksız yoğurt, 2 çorba kaşığı kıyılmış yeşil soğan, 2 çorba kaşığı öğütülmüş badem, 1/2 çay kaşığı kişniş ve 1/2 çay kaşığı kırmızı pul biber. 3. Ballı Hardallı Marine: 2 çorba kaşığı hazır hardal, 1/4 bardak soya sosu, 4 çay kaşığı bal ve 1 çorba kaşığı limon suyu. 4. Narenciyeli Otlu Marine: 1/4 bardak zeytinyağı, 2 çorba kaşığı limon suyu, 1/2 çay kaşığı biberiye ve 1/2 çay kaşığı kekik. Ayrıca, barbekü sosu ve acı sos gibi popüler soslar da piliç marinasyonu için kullanılabilir.