Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Ev yapımı pesto sos için gerekli malzemeler:
- 2 büyük demet taze fesleğen 14;
- 3 yemek kaşığı (tepeleme) parmesan peyniri (rendelenmiş) 14;
- 3 yemek kaşığı çam fıstığı 14;
- 1/2 adet limon suyu 1;
- 1/2 çay bardağı (1 parmak fazla) zeytinyağı 14;
- 2 diş sarımsak 14;
- 1 çimdik tuz 1.
Yapılışı:
- Fesleğenleri bol suda yıkayıp kurulayın 14.
- Mutfak robotuna fesleğenleri, parmesan peyniri, sarımsak, limon suyu, tuz ve çam fıstığını ekleyin 14.
- Tüm malzemeleri mutfak robotunda püre haline getirin 14.
- Son olarak zeytinyağını azar azar ekleyip kıvamını ayarlayın 14.
- Sürülebilir bir kıvam alana kadar karıştırma işlemini sürdürün 1.
- Hazırladığınız pesto sosu bir kaseye alın 1.
- Buzdolabında saklamak için ağzı kapalı bir kavanoza koyabilirsiniz 14.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: