Profiterollü pasta yapımı için gerekli malzemeler: 1 paket hazır dolgu kreması; 2,5 çay bardağı soğuk süt; 6-7 profiterol topu; 1 kat hazır pasta tabanı; 1 su bardağı süt; 1 yemek kaşığı granül kahve; Muhallebi için: 2 su bardağı süt, 1 çay bardağı toz şeker, 1,5 çay bardağı un, 1 paket vanilya, 100 gr labne peyniri; Sos için: 100 ml krema, 200 gr çikolata. Yapılışı: 1. Dolgu kreması ve 2,5 çay bardağı soğuk sütü mikserle çırpın ve profiterol toplarının içlerini doldurun. 2. Pasta tabanının tek katını kahve ve 1 su bardağı sütle ıslatın. 3. 2 su bardağı süt, toz şeker, un ve vanilyayı bir tencerede sürekli karıştırarak muhallebi kıvamına gelinceye kadar pişirin. 4. Ilınınca labne peynirini ekleyin ve mikserle çırpın. 5. Profiterol toplarını üzerine dizip kalan sosu üzerine gezdirin. 6. Kremayı bir sos tenceresinde ısıtın. 7. Pastanın üzerine çikolata sosunu gezdirip servis yapın. Ayrıca, dondurmalı profiterollü pasta tarifi de mevcuttur. Bu tarifte, profiterol hamurunun yapımı ve pastanın montajı şu şekilde yapılır: 1. Su ve margarini bir tencerede kaynatın. 2. Topaklanmasını önlemek için sürekli karıştırarak unu üzerine ilave edin ve tuzunu ekleyin. 3. İyice karıştırdıktan sonra ocaktan alıp ılınmaya bırakın. 4. Daha sonra yumurtaları hamura tek tek ilave edip mikserle karıştırın. 5. Hazırladığınız hamurdan bir kaşık yardımı ile minik parçalar alarak yağlanmış tepsiye yerleştirin. 6. Önceden ısıtılmış 180 derecelik fırında 30 dakika boyunca fırının kapağını hiç açmadan pişirin. 7. Bu sürenin sonunda ısıyı 160 dereceye getirin ve fırının kapağını ara ara açıp havalandırarak