Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Şeker hamurlu pasta yapmak zor olarak değerlendirilebilir, ancak biraz pratik ve beceriyle kolaylıkla yapılabilir 23.
Şeker hamurlu pasta yaparken dikkat edilmesi gereken bazı noktalar:
- Kremanın hazırlanması: Kremanın soğuduğundan emin olunmalıdır, aksi takdirde şeker hamuru eriyebilir 25.
- Pasta tabanının ölçülmesi: Pasta tabanının doğru ölçülmesi, şeker hamurunun uygun şekilde kesilmesini sağlar 3.
- Hamurun açılması: Şeker hamuru, oklavayla yaklaşık 0,65 ila 0,95 santimetre kalınlıkta olacak şekilde açılmalıdır 3.
- Kaplama: Hamurun pastanın üzerine düzgün bir şekilde yayılması ve kat izlerinin giderilmesi önemlidir 3.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: