Buradasın
Limonlu Cheesecakenin kreması nasıl olmalı?
Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Limonlu cheesecake kremasının nasıl olması gerektiğine dair bazı bilgiler:
- Malzemeler: 2 paket labne peyniri, 1 su bardağı toz şeker, 2 adet yumurta, 1 paket krema, 3 yemek kaşığı un, 1 adet limon kabuğu rendesi 13.
- Hazırlık: Tüm malzemeler oda ısısında olmalı 3. Labne peyniri süzgeçte bekletilerek suyu süzdürülmeli 3. Karıştırma kabında labne peyniri çırpılıp sıvı krema eklenmeli, ardından toz şeker, yumurta, un, vanilya ve limon kabuğu rendesi eklenerek tüm malzemeler karışıncaya kadar çırpılmalıdır 13.
- Kıvam: Kremayı fazla çırpmamak gerekir; fazla çırpma hava kabarcıkları oluşturur ve bu da pişirme sırasında çatlamaya neden olabilir 4.
- Pişirme: Hazırlanan krema, önceden ısıtılmış 160°C fırında alt üst fansız ayarda 1 saat pişirilmelidir 1.
Limonlu cheesecake’in üzerine limonlu jel, limon kreması veya taze meyve eklenebilir 4.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: