Gürcü fasulyesi (lobio) ile çeşitli yemekler yapılabilir, işte bazıları: 1. Lobio: Kırmızı kuru fasulye, soğan, sarımsak, domates salçası, ceviz içi, tuz, karabiber ve kimyon ile hazırlanan geleneksel bir Gürcü yemeği. 2. Chili: Fasulye, kıyma veya hindi, doğranmış domates, dolmalık biber ve soğan ile yapılan, pirinç veya kinoa ile servis edilen bir yemek. 3. Güveç: Soğan, sarımsak ve dolmalık biberleri soteleyip, üzerine doğranmış domates ve pişmiş tavuk ekleyerek yapılan, beyaz fasulye ve otlarla tamamlanan bir yemek. 4. Salatalar: Konserve fasulye, kavrulmuş tatlı patates, kırmızı soğan, kereviz ve beyaz peynir ile yapılan renkli bir salata. 5. Çorbalar: Soğan, sarımsak ve kereviz soteleyip, üzerine sebze bulyonu ve siyah fasulye ekleyerek yapılan sıcak bir çorba.