Hardallı tavuk yapmak için iki farklı tarif bulunmaktadır: 1. Hardallı Tavuk Tarifi (Sofra Dergisi): - Malzemeler: 4 adet dövülmüş tavuk göğsü, 1 çay kaşığı hardal, 1 kase yoğurt, bir tutam karabiber, fesleğen, 1 çay kaşığı tozşeker, 2 çorba kaşığı sıvıyağ, 2 diş sarmısak, tuz. - Hazırlanışı: Tavukları hafifçe haşlayın. 2. Ballı Hardallı Tavuk Tarifi (Lezzet Dergisi): - Malzemeler: 4 parça kemiksiz tavuk pirzola, 3 yemek kaşığı hardal, 3 yemek kaşığı bal, 1/2 su bardağı su, 1 yemek kaşığı soya sosu, 1 yemek kaşığı zeytinyağı, 4 diş sarımsak, 1 tutam maydanoz, karabiber, tuz. - Hazırlanışı: Tavukları karabiber ve tuzla harmanlayın.